Mere end 25 års erfaring med reparationer

Med vores erfaring og ekspertise indenfor reparation og vedligeholdelse af beklædning, er begrænsningerne få. Vi tager os af alt fra små og simple opgaver, til omfattende og komplicerede reparationer. Har du en forespørgsel, kan du kontakte os her.

En lynlås hvor to af lynlåstænderne er knækket af.

Reparation af lynlåse

En god lynlås er helt essentiel for funktionen af dit udsyr. Med et bredt udvalg af lynlåse i forskellige modeller og farver, står vi klar til at udskifte eller reparere de fleste lynlåse.

Stof der har fået snit

Reparation af huller

Huller i tøjet er ikke ens betydende med at det skal skiftes ud. Vi reparerer forskellige typer jakker og bukser, og så er vi den eneste GORE-TEX certificerede reparatør i Danmark.

Tape i membranjakke, som har løsnet sig.

Andre reparationer

Udover at reparere selve materialet på din outdoor beklædning, udskifter vi også velcro, elastikker eller sætter ny tape i dit overtøj. Vi kan stort set reparere alt, der kan gå i stykker på dit tøj.

En mørkegrøn jakke, som har fået udskiftet paneler. Den har fået sorte paneler på underarmene og grå paneler på siden omkring taljen.

Forandringer

Vi lægger dit tøj op, ned, ind eller ud med præcision. Vi laver også andre forandringer, såsom forstærkning af bukseben og udskiftning af paneler.

Reparation og vedligeholdelse til gavn for miljøet

Tøjindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden, og en af de største årsager til dette er overforbrug. Vi kan alle gøre noget for at bekæmpe dette problem, og en simpel, men effektiv løsning er, at få mere ud af det tøj vi har.

Friluftstøj er som regel robust og af høj kvalitet, så går der hul på det, eller svigter lynlåsen, kan man altså med fordel reparere det og forlænge tøjets levetid betydeligt. Et godt råd er at købe færre stykker tøj af høj kvalitet, så det holder længere, og bedre kan betale sig at reparere.

Et andet godt råd er at vaske og imprægnere din outdoor beklædning efter behov. Det har nemlig ofte tekniske funktioner, og det kan være lavet i materialer som kræver særlig pleje (såsom dun og uld). Derfor er det vigtigt at du vasker tøjet med det rette vaskemiddel og følger vaskeanvisningerne, og er der tale om et vandafvisende eller vandtæt produkt, kan du imprægnere det på forskellige måder. Hvor ofte din outdoor beklædning skal vaskes og behandles afhænger af hvor meget du bruger det. Du kan læse mere om vask og imprægnering af forskellige produkter her.

To personer ude i naturen med sneklædte bjerge i baggrunden
© Copyright - Outdoor Service