Godt håndværk siden 1996

Hos Outdoor Service er vi eksperter i service og reparation af outdoor beklædning. Med mere end 25 års erfaring indenfor design, tilpasning og service af beklædning, kan du være helt sikker på, at vores arbejde er professionelt og servicen i top. Vi reparerer blandt andet huller, udskifter og reparerer lynlåse, vasker og imprægnere og udskifter dele såsom velcro og elastikker.

Vi er, som de eneste i Danmark, certificeret GORE-TEX reparatør. Det er bare én af grundende til, at vi er den foretrukne servicepartner for mange private kunder såvel som forhandlere. Derudover har vi mange års erfaring med reparation af produkter for diverse outdoor brands, såsom Arc’teryx og Norrøna.

Bæredygtige produkter

At forlænge levetiden af outdoor beklædning er en del af vores DNA, og vi kan få rigtig meget ud af rigtig lidt. Vi indsamler og opkøber bl.a. brugt og aflagt outdoor beklædning, og giver det nyt liv ved at reparere og servicere det. Du kan derefter købe det som secondhand og gøre et godt køb – i økonomisk og miljømæssig forstand. Derudover upcycler vi tøj, ved at omdanne brugt og beskadiget tøj til nye produkter. Vi laver bl.a. ponchoer og tasker ud af gamle jakker, hvilket betyder, at vi får mest muligt ud af materialerne, og samtidig får du som kunde et helt unikt produkt. Godt håndværk, service og bæredygtighed er nøgleord, og vores fornemmeste opgave er at give vores kunder en god oplevelse, som også gavner miljøet.

I dag holder Outdoor Service til på Smedegården 19 i Lejre. Her kan du som kunde sende dit yndlings outdoor tøj til service, så du igen kan tage det med på udflugt og eventyr!

Bemærk venligst, at personligt fremmøde kun er muligt med forudgående aftale – derfor skal produkter sendes pr. pakkepost. Se mere under kontakt