Reparation og vedligeholdelse

Vi reparerer og vedligeholder stort set alle former for outdoor beklædning. Har din yndlings skaljakke fået en flænge? Er lynlåsen gået i stykker? Trænger din dunjakke til vask? Giv dit tøj en ekstra chance og send det ind til Outdoor Service.

En jakke sort jakke der har fået lavet tydelige reparationer. Den har fået udskiftet lynlås, repareret små huller med broderinger og udskiftet et panel på ærmet. Der ligger en saks og stof ovenpå jakken.

Reparationer

Vi har evnerne til at reparere teknisk outdoor beklædning, så du kan få flere eventyr ud af dit uundværlige tøj. Reparation af teknisk beklædning kræver det rette udstyr og ikke mindst de rette kompetencer – og det har vi. Som certificeret GORE-TEX reparatør med mange års erfaring indenfor reparation af outdoor beklædning, kan du være helt sikker på, at dit tøj er i gode hænder hos os.

Dråber på et orange materiale

Vask og vedligeholdelse

Vask og vedligeholdelse af outdoor beklædning kan være lidt af en jungle, og det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan dit tøj skal behandles. Vi har lavet en guide til, hvordan du vasker og imprægnere tøj af forskellige materialer, men ønsker du i stedet, at vi behandler dit tøj, kan du se pris på det her.

Godt håndværk med et godt formål

Vi brænder for at give outdoor produkter og materialer nyt liv, fordi det giver mening. I mere end 20 år har vi hjulpet private kunder, virksomheder og brands med at forlænge levetiden af deres produkter.

Vi kombinerer moderne teknikker med traditionelt håndværk for at sikre, at dit tøj ikke bare får en ny chance, men også bevarer dets oprindelige charme og funktionalitet.

Ved at vælge reparation og vedligeholdelse frem for at købe ny, træffer du et bæredygtigt valg. Mange vælger at købe nyt, så snart der er noget galt med deres tøj, men som regel kan man sagtens fikse tøjet, og få betydeligt mere ud af det.

Reparation bør være det oplagte valg, så vi kan formindske tøjindustriens klimaaftryk – én reparation ad gangen.

Et billede i et sneklædt landskab med bjerge i baggrunden.