Secondhand på en ny måde

Hos Outdoor Service er vi rigtig glade for secondhand, fordi det ligesom reparationer handler om at forlænge levetiden på produkter. Du kan købe secondhand outdoor beklædning hos Outdoor Service, som er istandsat og klar til brug. Vil du se vores udvalg, kan du komme forbi vores butik i Lejre efter aftale. Kontakt os her.

Et stativ med secondhand beklædning. Det er hovedsageligt overtøj, såsom skaljakker, dunjakker og fiberjakker.

Køb af secondhand

Er du interesseret i at købe secondhand outdoor beklædning, kan du komme forbi vores butik i Lejre. Dette sker efter aftale. I butikken har vi også upcycling, som du kan læse mere om her.

Outdoor Service er også at finde til forskellige outdoor festivaler rundt om i landet, hvor vi medbringer et udpluk af vores secondhand tøj. Du kan følge med i, hvor vi vil være, på vores sociale medier.

Alt er vasket, og tøj med membran er imprægneret. Derudover har vi udbedret fejl, hvis der har været nogle.

Er det så godt som nyt, når det er repareret?

Vi gør altid vores ypperste for at gøre secondhand produkter klar til brug inden salg.

Alt vores membran beklædning er ny-imprægneret med Grangers Repel Plus, dog kan vi ikke garantere, at de angivne tal for søjletryk (vandtæthed) m.v., stadig er gældende. Det vil derfor ikke være egnet, hvis du skal på tur under mere ekstreme vejrforhold.

Sørger du løbende for at tøjet er godt imprægneret, vil du have fantastisk kvalitetstøj til en fordelagtig pris. Brug det til skituren, i dagligdagen og i det hele taget til alle aktiviteter, hvor det ikke bliver udsat for massiv regn.