Upcycling – fra fortid til fremtid

Vores filosofi er, at det handler om at få mest ud af produkter og materialer. Det gør vi blandt andet ved at upcycle produkter der ikke står til at redde, og ved at lave vores egne produkter ud af overskydende materialer. Ved at købe et upcyclet produkt får du et unikt produkt, som ovenikøbet er produceret på bæredygtig vis.

Vi laver et væld af forskellige upcyclede produkter, såsom ponchoer, tasker, hatte eller hvad vi ellers kan finde på – det er kun fantasien der sætter grænser. Er du interesseret i vores upcycling kan du komme forbi vores butik i Lejre efter aftale, eller møde os til diverse outdoor festivaler, hvor vi har vores upcycling med. Er du interesseret i vores upcycling, kan du kontakte os her.

Ponchoer vi har lavet ud af aflagte jakker. Det er patchwork og de veksler typisk mellem 2 farver.

Her ser du et eksempel på vores upcyclede ponchoer, som er lavet af aflagte jakker. Ponchoerne på billedet er lavet i patchwork, og blevet tapet i syningerne for at gøre dem så vandtætte som muligt.

Tasker og hatte vi har lavet ud af aflagte jakker opstillet på tre hylder. De har forskellige farver, størrelser og mønstre.

Her ser du et eksempel på vores tasker og hatte som er lavet af genanvendte materialer. Vi har mange flere forskellige modeller, størrelser og mønstre.