Vedligehold dit tøj – det kan betale sig

Outdoor beklædning er ofte udstyret med komplicerede teknologier, og vask og imprægnering er helt afgørende for at opretholde tøjets egenskaber og forlænge levetiden af produkterne. Vi vedligeholder alle former for teknisk beklædning, hvilket du kan se priser på her.

En blå skaljakke med to lommer foran

Membrantøj

Beklædning som er udstyret med en membran (fx GORE-TEX), skal vaskes og imprægneres, så membranen bibeholder dets tekniske egenskaber og forbliver vandtæt, vindtæt og åndbar. Vil du vide mere om, hvordan du får vasket dit membrantøj, kan du læse mere HER.

En mørkeblå dunjakke

Dun

Dun er et glimrende isolerende materiale med en meget lav vægt. Det er dog vigtigt at vaske dunprodukter efter behov, for at vedligeholde dunenes isolerende egenskaber og forlænge produktets levetid. Vil du vide mere om, hvordan du får vasket din dunjakke, kan du læse mere HER.

To uldbluser. Den ene er mørkeblå og den anden er mørkegrøn

Uld

Uld er et populært materiale i outdoor-verdenen, og det er med god grund. Uld har nemlig mange gode egenskaber, og de fleste uldtyper er temperaturregulerende, bakterieresistente og har en høj isoleringsevne (selv når det er vådt). Læs vores guide til vask af uldtøj HER.

G-1000 voks ovenpå Fjällräven jakke

Vask og voks af G1000

Fjällrävens G-1000 materiale er kendt kendt for at være ufatteligt stærkt, og samtidig besidde gode vind- og vandafvisende egenskaber. Tøjet skal behandles med speciel voks, for at bevare dets gode egenskaber, og det er vi gerne behjælpelige med. Se pris HER.

Vask og imprægnering af skitøj

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit skitøj, så tøjet kan holde dig tør og komfortabel. Ved at vaske og imprægnere dit skitøj efter behov, forlænger du også levetiden af produkterne, så det kan virkelig betale sig at tage hånd om det.

Skitøj er ofte udstyret med en membran, da den både beskytter imod vind og vand og samtidig sørger for, at du kan ånde. En forudsætning for, at membranen virker optimalt, er, at du vasker og imprægnere tøjet, da skidt og sved nedbryder membranen og forringer alle de gode egenskaber.

Vask af skitøj er også vigtigt, selvom tøjet ikke er udstyret med en membran. Har du spørgsmål til, hvordan dit skitøj vedligeholdes, kan du kontakte os her.

Outdoor Service kan også vaske og imprægnere dit skitøj for dig. Se pris her.

To personer der går med randonnee ski på op ad et bjerg.