Om Outdoor Service

Outdoor Service er eksperter i service og reparationer af Outdoor -og Gore-Tex beklædning og udstyr.

Virksomheden er stiftet i 1996 af den nuværende direktør Fleur Pearson, der har over 25 års erfaring med design, tilpasning og service af beklædning.

I hele sin levetid, har Outdoor Service tilbudt service af outdoor beklædning, på allerhøjeste niveau. Udover at arbejde på B2C og B2B niveau i Danmark, har Outdoor Service ligeledes mange års erfaring med reparation af produkter for det Canadiske brand Arc’teryx -og har ydermere været med til at udvikle de nyeste reparationsformer, for Arc’teryx’ Europæiske marked.

I 2018 stoppede Outdoor Service dog med at varetage kommunikationen med Arc’eryx kunder. Der er stadig et formelt samarbejde om reparationer af beklædning fra brandet, men AL kundeservice og kommunikation foregår direkte gennem Arc’teryx.

Indehaver Fleur har stor erfaring med beklædning og outdoor udstyr. Hendes CV tæller siden 1996 bl.a. reparationer og forandringer for 50 modebutikker i København City, certificeret Gore-tex reparatør, foruden diverse uddannelser og kurser indenfor Gore-Tex udstyr og friluftstøj i det hele taget.

Dette er også årsagen til, at Arc’teryx i mange år har foretrukket at reparationer og reklamationer, for Skandinavien og flere andre europæiske lande, blev og bliver håndteret af Outdoor Service

I dag holder Outdoor Service til på Smedegården 19 i Lejre og her kan du som kunde, sende dit yndlings outdoor-tøj til service, så du igen kan tage det med på udflugt og eventyr!

Bemærk venligst, at personligt fremmøde pt. Ikke er muligt – derfor skal produkter sendes pr. pakke. Se mere under forsendelse

© Copyright - Outdoor Service